Vacante Litoral Sidi Mehrez, Nabeul Tunisia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral× (10 oferte, 50EUR - 500EUR)
Dar Salem, Sidi Mehrez

Dar Salem

Sidi Mehrez, Nabeul, Tunisia

  • Fara transport
  Riad Meninx, Sidi Mehrez

  Riad Meninx

  Sidi Mehrez, Nabeul, Tunisia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (01.01 - 24.09.2024)
  Yadis Djerba Golf Thalasso Spa, Sidi Mehrez

  Yadis Djerba Golf Thalasso Spa

  Sidi Mehrez, Nabeul, Tunisia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (01.01 - 24.09.2024)
  Cesar Thalasso, Sidi Mehrez

  Cesar Thalasso

  Sidi Mehrez, Nabeul, Tunisia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (01.01 - 24.09.2024)
  Le Petit Palais, Sidi Mehrez

  Le Petit Palais

  Sidi Mehrez, Nabeul, Tunisia

   • Avion (01.01 - 24.09.2024)

   Vacante litoral Sidi Mehrez

   Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Sidi Mehrez, Nabeul, Tunisia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Sidi Mehrez incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

   Oferta hoteliera pentru Litoral Sidi Mehrez este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Sidi Mehrez sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Sidi Mehrez sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Sidi Mehrez, Early Booking litoral Sidi Mehrez, Last Minute litoral Sidi Mehrez, Programe si Oferte Speciale litoral Sidi Mehrez.

   Sidi Mehrez este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Sidi Mehrez. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Sidi Mehrez cu servicii minime pana la resorturi de lux din Sidi Mehrez cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Sidi Mehrez cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

   Hotelurile din Sidi Mehrez dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Sidi Mehrez pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Sidi Mehrez unde pot gasi liniste si destindere.

   Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Sidi Mehrez oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Sidi Mehrez ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

   Vacante Litoral Sidi Mehrez (Nabeul, Tunisia) vara 2024 - Alege din 5 oferte de vacanta disponibile cu All Inclusive, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

   Intrebari frecvente despre Sidi Mehrez

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sidi Mehrez?

   Cesar Thalasso, Yadis Djerba Golf Thalasso Spa, Le Petit Palais, Riad Meninx, Dar Salem sunt cele mai populare hoteluri din Sidi Mehrez

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sidi Mehrez?

   Dar Salem sunt cele mai apreciate hoteluri din Sidi Mehrez ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sidi Mehrez.