Vacante Litoral Djerba Midoun, Tunisia Tunisia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 359.1EUR - 359.1EUR)
Isis Thalasso And Spa, Djerba Midoun

Isis Thalasso And Spa

Djerba Midoun, Tunisia, Tunisia

  • Fara transport

  Despre Djerba MidounPrezentare si poze Djerba Midoun

  Djerba Midoun


  Midoun este al doilea oraș ca mărime de pe insulă. Merită de vizitat târgul de vineri și programele folclorice ce se organizează în fiecare marți, când putem să asistăm la o adevărată nuntă berberă cu muzică tradițională.

  Vacante litoral Djerba Midoun

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Djerba Midoun, Tunisia, Tunisia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Djerba Midoun incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Djerba Midoun este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Djerba Midoun sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Djerba Midoun sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Djerba Midoun, Early Booking litoral Djerba Midoun, Last Minute litoral Djerba Midoun, Programe si Oferte Speciale litoral Djerba Midoun.

  Djerba Midoun este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Djerba Midoun. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Djerba Midoun cu servicii minime pana la resorturi de lux din Djerba Midoun cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Djerba Midoun cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Djerba Midoun dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Djerba Midoun pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Djerba Midoun unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Djerba Midoun oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Djerba Midoun ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Djerba Midoun (Tunisia, Tunisia) vara 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!