Vacante Litoral Houmt Souk, Insula Djerba Tunisia vara 2020
Filtre: Categorie: Litoral× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre Houmt SoukPrezentare si poze Houmt Souk

Houmt Souk

Houmt Souk, capitala Djerbei, numara peste 40000 de locuitori, este un oras cochet si variat, avand un souk colorat cu mici standuri legate intre ele prin arcade, acest oras linistit atragand numerosi vizitatori prin stilul sau simplu si autentic.
ici putem gasi orice, de la bijuterii (executate cu maiestrie de catre artistii evrei), haine si suveniruri, pana la buretii de mare pescuiti de localnici.

Vacante litoral Houmt Souk

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Houmt Souk, Insula Djerba, Tunisia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Houmt Souk incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Houmt Souk este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Houmt Souk sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Houmt Souk sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Houmt Souk, Early Booking litoral Houmt Souk, Last Minute litoral Houmt Souk, Programe si Oferte Speciale litoral Houmt Souk.

Houmt Souk este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Houmt Souk. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Houmt Souk cu servicii minime pana la resorturi de lux din Houmt Souk cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Houmt Souk cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Houmt Souk dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Houmt Souk pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Houmt Souk unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Houmt Souk oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Houmt Souk ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Houmt Souk (Insula Djerba, Tunisia) vara 2020 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Houmt Souk

Cateva obiective sunt remarcabile in acest oras
Funduk-urile sau caravanseraii-urile construite intre secolele XVI si XIX ce erau hanuri pentru inoptarea caravanelor nomade. Acestea au fost transformate o parte in hoteluri sau hosteluri pentru tineret. Funduk-ul era construit in jurul unei curti interioare spatioase inconjurata de un portic pe doua nivele in centru ei aflandu-se un bazin de apa. In jurul curtii centrale se insiruie camere pe doua niveluri adesea cu arcade ce stau pe coloane robuste.
Trei tipuri de moschee cu stilul tipic djerbian au fost ridicate aici: Jemaa El Ghorba (moscheea pentru straini) de rit malekit, Jamaa et-Trouk (moscheea turca) din secolul XVIII, cu un minaret cu aspect otoman de rit hanefit si moscheea Sidi Brahim El Jamni cu acoperis interesant realizati in bolti multiple.
La zaouïa, un edificiu religios specific musulman, Sidi Brahim El Jemni unde se gasesc moastele unui sfant din secolul XVII.