Vacante Litoral Houmt Souk, Insula Djerba Tunisia vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral× (5 oferte, 107.5EUR - 185.5EUR)
Hasdrubal Prestige Djerba, Houmt Souk

Hasdrubal Prestige Djerba  

Houmt Souk, Insula Djerba, Tunisia

 • Hotel cu plaja privata  
 • Avion (01.01 - 24.09.2024)
 • Fara transport
Ulysse Palace Djerba Resort Thalasso Adults Only, Houmt Souk

Ulysse Palace Djerba Resort Thalasso Adults Only  

Houmt Souk, Insula Djerba, Tunisia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (01.01 - 24.09.2024)
 • Fara transport
Hotel Djerba Erriadh, Houmt Souk

Hotel Djerba Erriadh

Houmt Souk, Insula Djerba, Tunisia

  • Fara transport
  Les Palmes D Or, Houmt Souk

  Les Palmes D Or

  Houmt Souk, Insula Djerba, Tunisia

   • Fara transport
   Mizwar Djerba, Houmt Souk

   Mizwar Djerba

   Houmt Souk, Insula Djerba, Tunisia

    • Fara transport

    Despre Houmt SoukPrezentare si poze Houmt Souk

    Houmt Souk

    Houmt Souk, capitala Djerbei, numara peste 40000 de locuitori, este un oras cochet si variat, avand un souk colorat cu mici standuri legate intre ele prin arcade, acest oras linistit atragand numerosi vizitatori prin stilul sau simplu si autentic.
    ici putem gasi orice, de la bijuterii (executate cu maiestrie de catre artistii evrei), haine si suveniruri, pana la buretii de mare pescuiti de localnici.

    Vacante litoral Houmt Souk

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Houmt Souk, Insula Djerba, Tunisia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Houmt Souk incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera pentru Litoral Houmt Souk este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Houmt Souk sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Houmt Souk sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Houmt Souk, Early Booking litoral Houmt Souk, Last Minute litoral Houmt Souk, Programe si Oferte Speciale litoral Houmt Souk.

    Houmt Souk este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Houmt Souk. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Houmt Souk cu servicii minime pana la resorturi de lux din Houmt Souk cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Houmt Souk cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Houmt Souk dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Houmt Souk pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Houmt Souk unde pot gasi liniste si destindere.

    Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Houmt Souk oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Houmt Souk ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

    Vacante Litoral Houmt Souk (Insula Djerba, Tunisia) vara 2024 - Alege din 5 oferte de vacanta disponibile cu All Inclusive si Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Recomandari turistice pentru Houmt Souk

    Cateva obiective sunt remarcabile in acest oras
    Funduk-urile sau caravanseraii-urile construite intre secolele XVI si XIX ce erau hanuri pentru inoptarea caravanelor nomade. Acestea au fost transformate o parte in hoteluri sau hosteluri pentru tineret. Funduk-ul era construit in jurul unei curti interioare spatioase inconjurata de un portic pe doua nivele in centru ei aflandu-se un bazin de apa. In jurul curtii centrale se insiruie camere pe doua niveluri adesea cu arcade ce stau pe coloane robuste.
    Trei tipuri de moschee cu stilul tipic djerbian au fost ridicate aici: Jemaa El Ghorba (moscheea pentru straini) de rit malekit, Jamaa et-Trouk (moscheea turca) din secolul XVIII, cu un minaret cu aspect otoman de rit hanefit si moscheea Sidi Brahim El Jamni cu acoperis interesant realizati in bolti multiple.
    La zaouïa, un edificiu religios specific musulman, Sidi Brahim El Jemni unde se gasesc moastele unui sfant din secolul XVII.

    Intrebari frecvente despre Houmt Souk

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Houmt Souk?

    Hasdrubal Prestige Djerba, Ulysse Palace Djerba Resort Thalasso Adults Only, Mizwar Djerba, Les Palmes D Or, Hotel Djerba Erriadh sunt cele mai populare hoteluri din Houmt Souk

    Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Houmt Souk?

    Hasdrubal Prestige Djerba, Ulysse Palace Djerba Resort Thalasso Adults Only sunt cele mai apreciate hoteluri din Houmt Souk ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Houmt Souk.

    Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Houmt Souk?

    Hasdrubal Prestige Djerba, Ulysse Palace Djerba Resort Thalasso Adults Only, Hotel Djerba Erriadh sunt cele mai apreciate hoteluri din Houmt Souk ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Houmt Souk.