Vacante Litoral Skanes Monastir, Monastir Tunisia vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral× (4 oferte, 50EUR - 500EUR)
Monarque Club Rivage Monastir , Skanes Monastir

Monarque Club Rivage Monastir

Skanes Monastir, Monastir, Tunisia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (03.06 - 29.11.2023)
Palm Beach Skanes , Skanes Monastir

Palm Beach Skanes

Skanes Monastir, Monastir, Tunisia

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Avion (03.06 - 28.10.2023)

Despre Skanes MonastirPrezentare si poze Skanes Monastir

Skanes Monastir

Unul dintre cele mai frumoase orașe din Tunisia, situat la aproximativ 160 kilometri de Tunis, dispune de un aeroport internațional. Dominanța orașului o constituie clădirea impozantă a mănăstirii Ribat din secolul al XVIII-lea și o moschee din secolul al IX-lea. Orașul este cunoscut mai cu seamă ca locul de naștere al primului președinte Habib Bourghuiba. O atenție deosebită merită acordată minunatului mausoleu al familiei Bourghuiba, ridicat în stil tradițional, cu două minarete și o cupolă de aur în mijloc. Portul cu corăbii și iahturi se numește Cap Monastir, iar pe plajele din împrejurimi, numite Skanes, găsim hoteluri de lux.

Vacante litoral Skanes Monastir

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Skanes Monastir, Monastir, Tunisia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Skanes Monastir incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera pentru Litoral Skanes Monastir este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Skanes Monastir sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Skanes Monastir sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Skanes Monastir, Early Booking litoral Skanes Monastir, Last Minute litoral Skanes Monastir, Programe si Oferte Speciale litoral Skanes Monastir.

Skanes Monastir este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Skanes Monastir. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Skanes Monastir cu servicii minime pana la resorturi de lux din Skanes Monastir cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Skanes Monastir cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Skanes Monastir dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Skanes Monastir pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Skanes Monastir unde pot gasi liniste si destindere.

Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Skanes Monastir oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Skanes Monastir ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

Vacante Litoral Skanes Monastir (Monastir, Tunisia) vara 2023 - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

Recomandari turistice pentru Skanes Monastir

Hotelurile din Skanes sunt conectate la Monastir şi alte oraşe din apropiere statiune, cum ar fi Sousse, de un tren turistic rutier şi o mulţime de taxiuri ieftine. Monastir, de asemenea, are avantajul de a avea propriul său aeroport internaţional. Umbrele de soare pe plajele se gasesc intre standuri de sporturi nautice şi vânzătorii de echipamente locale ce defilează cu o varietate de marfa, în special ceramică.

Restaurante: Le Grill, Le Chandelier, King's şi Calypso.
Puteti vizita: Ribatul, Medina unde va veti tocmi la magazinele de chilipiruri.

Intrebari frecvente despre Skanes Monastir

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Skanes Monastir?

MONARQUE CLUB RIVAGE MONASTIR , PALM BEACH SKANES sunt cele mai populare hoteluri din Skanes Monastir

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Skanes Monastir?

PALM BEACH SKANES sunt cele mai apreciate hoteluri din Skanes Monastir ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Skanes Monastir.