Charter Nabeul Tunisia vara 2022
Filtre: Transport: Avion× (0 oferte, 50EUR - 500EUR)

Despre Nabeul

Nabeul

Nabeul este un oras mediteranean cu o cultura milenara. Municipiu-resedinta al guvernoratului Nabeul si mostenitor al anticului si gloriosului „Neapolis”, acesta se situeaza pe coasta orientala a Tunisiei, in apropierea insulei Cap Bon, la 63 de km de capitala Tunissi la 10 Km de binecunoscuta statiune Hammamet.

Incepand cu sec. XVIII-XIX, Nabeul si-a atins progresiv structura cvasi-definitiva prin nucleul sau de la Mdina el Arabi, care se pastreaza si astazi. Acest lucru s-a realizat printr-un mare numar de opere arhitecturale construite de-a lungul anilor, fie intr-un mod spontan, fie intr-unul foarte bine organizat.

Sejururi Charter Nabeul

Pentru Nabeul, Tunisia au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus in Nabeul la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter spre Nabeul se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Nabeul, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru Nabeul pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Nabeul.

Sejururi si pachete cu transport charter avion Litoral Nabeul Tunisia vara 2022 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

Intrebari frecvente despre Nabeul

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Nabeul?

sunt cele mai populare hoteluri din Nabeul