Vacante Litoral Orasul Nabeul, Nabeul Tunisia vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (9 oferte, 135.8EUR - 1000EUR)
Khayam Garden Beach Resort Spa, Orasul Nabeul

Khayam Garden Beach Resort Spa  

Orasul Nabeul, Nabeul, Tunisia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport
Hotel Byzance, Orasul Nabeul

Hotel Byzance  

Orasul Nabeul, Nabeul, Tunisia

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Les Pyramides Hotel, Orasul Nabeul

Les Pyramides Hotel

Orasul Nabeul, Nabeul, Tunisia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Novostar Budget Pyramides Club Spa, Orasul Nabeul

Novostar Budget Pyramides Club Spa  

Orasul Nabeul, Nabeul, Tunisia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (09.06 - 06.10.2021)
Hotel Kheops, Orasul Nabeul

Hotel Kheops

Orasul Nabeul, Nabeul, Tunisia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Sunconnect Delfino Beach Resort Spa, Orasul Nabeul

Sunconnect Delfino Beach Resort Spa

Orasul Nabeul, Nabeul, Tunisia

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Avion (11.06 - 15.10.2021)
 • Fara transport
Caribbean World Nabeul, Orasul Nabeul

Caribbean World Nabeul

Orasul Nabeul, Nabeul, Tunisia

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Royal Lido Resort And Spa, Orasul Nabeul

Royal Lido Resort And Spa

Orasul Nabeul, Nabeul, Tunisia

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport
Dar Sabri, Orasul Nabeul

Dar Sabri

Orasul Nabeul, Nabeul, Tunisia

  • Fara transport

  Despre Orasul NabeulPrezentare si poze Orasul Nabeul

  Orasul Nabeul

  Nabeul este un oras mediteranean cu o cultura milenara. Municipiu-resedinta al guvernoratului Nabeul si mostenitor al anticului si gloriosului „Neapolis”, acesta se situeaza pe coasta orientala a Tunisiei, in apropierea insulei Cap Bon, la 63 de km de capitala Tunissi la 10 Km de binecunoscuta statiune Hammamet.

  Incepand cu sec. XVIII-XIX, Nabeul si-a atins progresiv structura cvasi-definitiva prin nucleul sau de la Mdina el Arabi, care se pastreaza si astazi. Acest lucru s-a realizat printr-un mare numar de opere arhitecturale construite de-a lungul anilor, fie intr-un mod spontan, fie intr-unul foarte bine organizat.

  Vacante litoral Orasul Nabeul

  Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Orasul Nabeul, Nabeul, Tunisia, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Orasul Nabeul incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

  Oferta hoteliera pentru Litoral Orasul Nabeul este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Orasul Nabeul sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Orasul Nabeul sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Orasul Nabeul, Early Booking litoral Orasul Nabeul, Last Minute litoral Orasul Nabeul, Programe si Oferte Speciale litoral Orasul Nabeul.

  Orasul Nabeul este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Orasul Nabeul. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Orasul Nabeul cu servicii minime pana la resorturi de lux din Orasul Nabeul cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Orasul Nabeul cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

  Hotelurile din Orasul Nabeul dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Orasul Nabeul pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Orasul Nabeul unde pot gasi liniste si destindere.

  Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Orasul Nabeul oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Orasul Nabeul ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

  Vacante Litoral Orasul Nabeul (Nabeul, Tunisia) vara 2021 - Alege din 10 oferte de vacanta disponibile cu All Inclusive si Demipensiune, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

  Recomandari turistice pentru Orasul Nabeul

  Trebuie să vizitaţi

  Muzeul Arheologic Regional
  Situat de-a lungul bulevardului Habib Bourguiba, acesta deţine o hartă istorică a oraşului, dar şi piese frumoase punice şi romane. Ceramice, lămpi cu ulei, bijuterii, monede, vase şi amfore sunt doar câteva obiecte care compun colecţiile. Obiectele cele mai vechi datează din secolul VII î.Chr. evocând epoca punică a oraşului. Celelalte au fost realizate până în secolul al III-lea d.Chr.

  Vestigiile anticului Neapole, cu ruinele sale, cu mozaicuri romane superbe din secolul IV. Acest loc se găseşte în inima zonei hoteliere El Mrezga la aproximativ 2km de centrul oraşului Nabeul.

  Parcul Sidi Slimene, foarte simpatic pentru o plimbare în familie în mijlocul verdeţii şi a animalelor de la fermă. Prin împrejurimi, la aproximativ 4 km, veţi putea vizita, micul oraş pitoresc Beni Khiar cu plaja acestuia foarte puţin frecventată.

  Activităţi sportive: schi nautic, jet-schi, golf, tenis, scufundări şi pescuit.
  Souveniruri: produse din ceramica, covoare, broderii, covoare ţesute, flori de portocal. Buticuri şi "Biroul Naţional de Artizanat" magazin de pe bulevardul Habib Thameur.

  Intrebari frecvente despre Orasul Nabeul

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Nabeul?

  Khayam Garden Beach Resort Spa, Les Pyramides Hotel, Hotel Byzance, Novostar Budget Pyramides Club Spa, Hotel Kheops sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Nabeul

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Nabeul?

  Khayam Garden Beach Resort Spa, Hotel Byzance, Les Pyramides Hotel, Novostar Budget Pyramides Club Spa, Hotel Kheops sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Nabeul ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Nabeul.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Orasul Nabeul?

  Novostar Budget Pyramides Club Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Nabeul ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Orasul Nabeul.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Orasul Nabeul?

  Khayam Garden Beach Resort Spa, Les Pyramides Hotel, Hotel Kheops, Royal Lido Resort And Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Nabeul ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Orasul Nabeul.

  Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Orasul Nabeul?

  Novostar Budget Pyramides Club Spa, Hotel Kheops, Caribbean World Nabeul sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Nabeul cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Orasul Nabeul.

  Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Orasul Nabeul?

  Khayam Garden Beach Resort Spa, Hotel Byzance sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Nabeul cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Orasul Nabeul.