Cazare In Orase Orasul Monastir, Monastir Tunisia vara 2021
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (1 oferte, 391.7EUR - 391.7EUR)

Afiseaza harta
Skanes Serail, Orasul Monastir

Skanes Serail

Orasul Monastir, Monastir, Tunisia

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Avion (14.10 - 31.12.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 06.11.2020

Despre Orasul MonastirPrezentare si poze Orasul Monastir

Orasul Monastir

Orasul Monastir este situat pe coasta mediteraneana a Tunisiei, la o distanta de 160 km de capitala Tunis.
Este resedinta guvernoratului Monastir, un important aeroport si una din cele mai importante stațiuni de pe litoralul tunisian.

Monastirul a fost locuit încă din timpuri imemoriale, arheologii au găsit aici aşezări berbere, un port fenician, unul cartaginez şi un oraş roman , o colonie bizantină şi în final în centru oraşului o celebră mânăstire creştină care a şi dat numele modern al localităţii, Monastir venind desigur de la Mânăstire.

Recomandari turistice pentru Orasul Monastir

Monastir este o bază excelentă pentru o vacanţă de plajă cu posibilităţi de a face una într-adevăr activa: sporturi de apa, excursii (Kairouan este la numai 80 km) şi de golf.
Ca toate muzeele din Tunisia nu uitaţi este închis în zilele de luni şi deschis în rest permanent de la 9 la 18. Biletele nu depăşeşte 1 dinar de persoană la care se adaugă un alt dinar pentru dreptul de a face fotografii sau de a filma.

Hoteluri şi alternative
Monastir detine o multime de hoteluri, dar aproape toate sunt scumpe, şi care vizează pachete turistice. Există doar câteva opţiuni pentru cei cu buget mai redus, precum şi un hostel pentru tineri.

Restaurante şi alternative
Similar cu hoteluri, există puţine opţiuni pentru turistii cu buget redus. Persoanele cu mai multi bani, pot avea mai multe opţiuni, dar, în general, Monastir este oraşul în care mulţi turişti iau masa în hotel.

Viata de noapte
Destul de bine, dacă te duci la hoteluri. Aici opţiunile dvs. vor include baruri şi discoteci in stil occidental.Intrebari frecvente despre Orasul Monastir

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Orasul Monastir?

Skanes Serail sunt cele mai populare hoteluri din Orasul Monastir

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Orasul Monastir?

Skanes Serail sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Monastir ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Orasul Monastir.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Orasul Monastir?

Skanes Serail sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Monastir ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Orasul Monastir.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Orasul Monastir?

Skanes Serail sunt cele mai apreciate hoteluri din Orasul Monastir ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Orasul Monastir.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Orasul Monastir?

Skanes Serail sunt hoteluri din Orasul Monastir ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Orasul Monastir?

Skanes Serail sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Orasul Monastir. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Orasul Monastir.